Meillä voit valmistaa tilasi omasta lihasta makkarat esimerkiksi omaan tilamyymälään tai tapahtumaan.
Maataloudessa tuotettujen lihojen tulee leimattuja eli virallisesti teurastettuja ja pakattuja.
Riistalihan kanssa noudatamme sitä kokevaa lainsäädäntöä, mutta omien riistamakkaroidenkin valmistus onnistuu.
Katinalassa makkaraa valmistetaan pääsääntöisesti viikoittain ja lihat tulisi toimittaa edeltävällä viikolla. Yhden valmiin makkarasatsin koko on noin 22-25 kiloa ja se voidaan pakata meillä joko irtotuotteena tai 4+ kappaleen vakuumipaketteihin.
Mikäli kyseessä on jokin muu kuin sikamakkara, suosittelemme lisättäväksi meidän kauttamme saatavaa @paijantilateurastamo:n omaa pihattopossun lihaa makkaran rakenteen vuoksi. Tällöin makkaraerää kohden tarvitsee toimittaa 12-13 kiloa omaa lihaa.
Loppu valmiista makkaraerään käytettävistä raaka-aineista muodostuu mausteista ja vedestä.
Makkarauuni käynnistyy noin kerran viikossa kesä sesongin ulkopuolella ja otamme rahtimakkaroita tuotantoon mahdollisuuksien mukaan.
Lisää tietoa makkaranvalmistuksesta ja rahtimakkaroista:
info@katinalanlihakauppa.fi