top of page
IMG_4270-2.jpg

Meistä

Hyvää ruokaa, hyvällä mielellä.

"Olen opiskellut aikanaan ravintolakokiksi ja työskennellyt Helsingissä Ravintola Nokassa ja Hotelli Kämp Brasseriessa. Tämän jälkeen kuitenkin halusin tehdä jotain muuta ja päädyin työskentelmään pankki- ja vakuutusalalle moneksi vuodeksi. Intohimo ruokaa kohtaan jäi kuitenkin päälle. Lihakauppa osui kohdalleni, kun urani oli taitekohdassa. Näin tilaisuuteni toteuttaa intohimoani työkseni ja sain samalla palata kotiseudulleni Hattulaan. Olen haaveillut omasta leipomosta pitkään ja vuonna 2021 se kävi mahdolliseksi. Toteutimme samassa myös myymälälaajennuksen.

 

Tämä on aivan mahtaava, että saan suunnitella ja tehdä sinulle laadukkaista raaka-aineista herkkuja. Täällä ei ole mitään, mikä ei omaan pöytääni pääsisi. 

 

Minun lisäksi täällä on joukko ystävällisiä ammattilaisia palvelemassa ja valmistamassa herkkuja sinulle."  

Tuomas Mikkola, kauppias

kahvilan_tuotteita.jpg
Myymälässä ja lihajalostamossa meillä työskentelee 5-9 ihmistä.

Myymälässä ja lihajalostamossa meillä työskentelee 5-9 ihmistä.

Leipomossa työskentelee 3 leipuria ja harjoittelijoita.

Leipomossa työskentelee 3 leipuria ja harjoittelijoita.

Sesonki- ja kiireapulaisia on paljon.

Sesonki- ja kiireapulaisia on paljon.

Kauppias häärää kaikkialla.

Kauppias häärää kaikkialla.

bottom of page